follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Sunday, August 29, 2010

trial sbp n skk(sijil khas kolej)...

trial sbp bru je hbes..dn ak,masih mncari huruf 'A' dgn tmbhan simbol '+' kt sblah A 2..
susun A!!
soklan da la susa gaban..xtaw la spm t cmne..
lpas raye t ad trial negeri plak..compete ngn sume dak2 sel..
means ngn dak kusiss n sume mmbr2 ak yg kt sel la..
waa!! xrye r taun ni..




result skk plak kua dlm minggu ni..
skk ialah sijil khas kolej...skk ni diambil dlm bhase arab 100%..
da mcm dok kt mesir da..
skk ni dwajib kn kt dak2 akaun je..n dak2 sc stream yg ske kn cbaran..(bg ap yg ak pk la..)
tah la..bile pk balek ap yg ak wat tyme exm aritu,cm trok je..hahaha
cmne tah nk dpt result elok..




harap ny ak dapt result yg terbaik tuk semua exam yg ak amek..
ameen~..

Saturday, August 28, 2010

no feeling..

akhir ny...
ak berjaye 'mghilang'kan serba sedikit perasaan ak kt si 'die'..
SAYA RASA SANGAT SERONOK & TENANG!!
thumbs up!!

nak buat cmne,

da xbley nk berubah..jgn la tgur lg..kalu bnde xbaek,mmg la ak akn berusaha utk brubah mnjdi baek..mslah ny 'bnde ni' xbley!!
da mmg tulisan ak mcm 2,nk wt cmne..


ak taw la tulisan ak xlawa..tp,plezz..jgn tgur lg..malu..
tp ak bangga dgn tulisan ak!!
SANGAT BANGGA!!
sbb ak sorg je yg ad tulisan mcm 2..
tp xde la trok sgt smpai cm ni..

seterus ny yg ak xley nk ubah..
ayt yg ak gune kn utk comunicate ngn org..
mmg la dr gaye ak tulis nmpk cm ok je..tp bile ak cakap,xsemua org ley faham..
sbb ak byk gne 'majaz'..emm,org yg amik bahasa arab tinggi je yg taw ap itu 'majaz'...
lastly,suare ak yg kcik..bkn sengaje nk buat suare comel,tp mmg da semulajadi..
so,ble da dgr suare ak,jgn kate ak budak kecik!!
ketiga2 perkara di ats adalah anugerah ALLAH kpd ak,dan ak BANGGA memiliki ny..
hope lps ni xde sape lg yg brani2 pertikai kn ciptaan ALLAH YANG MAHA AGUNG ni..
wallahu'alam...


Saturday, August 14, 2010

datang jua akhir nya...



bulan islam yg paling kte tgu2 akhirny sampai jgk..mane x ny,sume amalan baik sama ad fardu atau sunat yg kite buat dilipat kali gande phle ny..

jd byk2 kn la amalan di bulan pose ni..semoge kite same2 dirahmati dan di ampun kn oleh ALLAH~..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^