follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Saturday, August 28, 2010

nak buat cmne,

da xbley nk berubah..jgn la tgur lg..kalu bnde xbaek,mmg la ak akn berusaha utk brubah mnjdi baek..mslah ny 'bnde ni' xbley!!
da mmg tulisan ak mcm 2,nk wt cmne..


ak taw la tulisan ak xlawa..tp,plezz..jgn tgur lg..malu..
tp ak bangga dgn tulisan ak!!
SANGAT BANGGA!!
sbb ak sorg je yg ad tulisan mcm 2..
tp xde la trok sgt smpai cm ni..

seterus ny yg ak xley nk ubah..
ayt yg ak gune kn utk comunicate ngn org..
mmg la dr gaye ak tulis nmpk cm ok je..tp bile ak cakap,xsemua org ley faham..
sbb ak byk gne 'majaz'..emm,org yg amik bahasa arab tinggi je yg taw ap itu 'majaz'...
lastly,suare ak yg kcik..bkn sengaje nk buat suare comel,tp mmg da semulajadi..
so,ble da dgr suare ak,jgn kate ak budak kecik!!
ketiga2 perkara di ats adalah anugerah ALLAH kpd ak,dan ak BANGGA memiliki ny..
hope lps ni xde sape lg yg brani2 pertikai kn ciptaan ALLAH YANG MAHA AGUNG ni..
wallahu'alam...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^