follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Tuesday, December 28, 2010

bende remeh..

wah~! kalau nk di ikot kn,mmg da lame habes exam..(xde la lame sgt..bru seminggu kot..erm..)
ok,bile da hbes exam nih,mcm2 bende yang ak buat n jadi kat ak..ak xtaw la ap nk jadi kat ak,tp bile ak fikir balik,ak takot consequence ny..huu~..

well,mmg la ak da lame start mesej @ contact dgn 'die' (xde la lme sgt,start bln 3 2010..),tp semakin lame,'die' semakin menakotkan ak!!
well,again cara 'die' mesej TELAH membuatkan ak perasan! ak xsuke org mcm nih!! kalu da taw ak suke ko,jgn la maen tarik tali dgn ak!! ngeng! JADI,sekarang ak kene la buat2 x suke kat 'die' dn carik org laen yg boleh ganti kn 'die'..dan AKHIR ny,ak jumpe!!

xde la baru jumpe sebenar ny..sememang ny 'beliau' dtg dulu sblum 'die'..cume disebabkan 'beliau' lebih tua, dan lebih ego (biase la..org tua kn..) dan telah menuntut di universiti (of coz beliau jmpe rmai perempuan..),jadi ak cube sedaya upaya lupekan 'beliau' (utk sementara..)..walaupun selalu je teringat kt 'beliau'..n selalu je call 'beliau'..hehe..(failed!!)

ok,nk dijadikan story..ak nk share dgn semua org!! (yg bace je la..)
pd 23/12/2010..ak,'beliau',dan bersama 4 org lagi sahabat2 ak telah keluar bersiar2 di (tmpt dirhsiakan..)..
mcm biase la,jln2..menonton wayang..makan2 sambil menunggu faiqa dan aiman..dan ak telah meneman kn 'beliau' membeli barang2 dapur...(pelik ke jln2 pastu beli brg dapur?? xkn?)

ketika kami makan,ak telah mesej dgn 'die'..fara marah ak! ok,ak taw ak salah..sory..
dan ak nk minta maaf dkat fara..sbb selalu tinggal kn ko jln dgn 'beliau'..tinggal kn ko dgn 'beliau' tunggu ak..tinggal kn ko dgn 'beliau' amek order makanan..hal ini demikian kerana,ak seorang yg cpat putus asa..(bkn la ptus asa sebenar ny..xtaw nk cakap camne..)..sebab ak nmpak 'beliau' lebih 'senang' dgn ko..so,ak xnk kacau 'beliau' n pkse beliau dgn ak..emm..cm2 la..
lgpn,mmg kami xde pape pon!! so,ak xley la suruh 'beliau' jalan dgn ak sepanjang mase kn?? even korg asyik suruh ak jalan dgn 'beliau' je..tp sies,ak suke jalan dgn 'beliau'..hehe..(walaupun 'beliau' asyik tinggal kn ak je..jlan laju giler!)

time semua org da balik..tinggal la ak dgn nora..nora tanye.."da fixed da??"..ok,ak fham ap yg sebenar ny die tanye..
nk fixed cmne? serius..mmg ak rapat dgn 'beliau'..n korg gk taw ak rapat dgn 'die'..dan korg jugak taw yang ak suke mereka berdua!! (omg..tamak sungguh ak nih..haha!) tp xsemesti ny dorg suke kat ak balek..
salah sorg dr mereka pernah berkate kpd ak.."still not making up my mind 2 'couple'.."
jd? mmg xley nk fixed la nora..itulah jwapan ak..
pilihan ak akan fixed bile ak da kawen nnt..tunggu la eh..hehe..

for now,ak kawan dgn semua org! xde istilah ak dgn 'die'..or ak dgn 'beliau'..or ak dgn siape2 la..ok?!
thx 2 all my friends coz understand me..
peace..! (^_^)v

p/s: siape 'beliau' dn 'die'?? tah la..

5 comments:

Farah Razak said...

hey, aku xmarah la. :D

.::nisa::. said...

mane la taw..ad terase sikit2..huhu

Farah Razak said...

blushing je

Sabri said...

ehem2, macam2 la ko.. haha

.::nisa::. said...

x mcm2 pun sab..biase je..haha..(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^