follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Tuesday, January 18, 2011

gilerrr blurrr~~...

aaaaaaaaaarrrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k,ak rase tu da ckup pnjang n cukup nyaring n ckup vocal kalu ak bebetol bersuara..
SERIUSLY!!! ak xphm manusia nih..(mgkn tu la hikmah ALLAH bg kite otak utk berfikir...)

memula..die serius ke ngn ak nih? ke ak yg susah nk percaye kt org skrg? lg2 org yg drpd kaum ADAM...lg2 pasal 'mende2' pelik nih..(kalu bg org2 biase,kapel ni biase la..tp kalu bg org luar biase,kapel ni sgt luar biase!!)kalu msj2 ngn mereka2,mst tny soalan nih..:

"awk ni single ke da berpunye?" "ko da ad balak?" "awk available la ni?" "da ad sape2 yg curik hati u?"

walawey~~!!!! xde soalan lain ke?? (ok,sume soalan2 nih bkn sumber dari ak je..ad drpd sumber lain jugak eh..harap maklum..) ak xsuke la bende2 nih!! X SUKE!!

cmne agk ny eh, kalu ad 19 org yg tny kat ak soalan2 kt ats tu, n ak jwb ak single kt semua org..n kalu mereka2 mnx kapel, ak setuju utk kesemua 'tawaran'..tnpa ad org lain yg tahu..hanya ak dan 'die' atau 'mereka2' saja yg tahu..ermm...menarik~..its sounds more bout scandals..HAHAHA

ak xtahu la..beliau ni sgt2 berjaye buat ak ragu2..yg hampir2 wt ak suke balik bende ni...(seriously!! im gonna miss u 4 the whole week!!) [sbb seminggu sekali je ak ley cntct beliau...] btol la kwn ak cakap, kalu da suke/minat/syg sgt tu, mmg susah nk lupe..akan sentiase teringat..mmg ak x nafikan..
TAPI,mmg cm mustahil la kalu ak nk kapel ngn beliau..mmg xmungkin..hal ini kerana berkaitan dgn imej tmpt beliau belajar..lebih kpd imej ISLAM sbnar ny.. :p

sbb ak da x percaye ngn bende2 nih sbnrny..thanks to nadzarul azwan...sbb die,ak dpt pgajaran..
the lessons are :
*jgn kapel dlm fon..(means: xpena jumpe..call or sms or mms je memanjang..)
*jgn kapel ats imaginasi..(means: not a REAL relationship..)
*da la xpena jumpe,kapel dlm fon je,duduk mmg jauh pn..cth,ak kt klang beliau di terengganu...ok,CONTOH..tp azwan ni dulu blaja kt mckk n ak kt kusiss..so,kire jauh la kn..?
*lastly,the most important thing...xde faedah pn bende nih..PERCAYE LAH~..

jadi utk 'beliau' yg jauh nun disane tu,ak xtaw kite mcm mane..tp kalu nk ikot kn ak yg OVER sbnr ny,,tp ak akn cube utk TIDAK kearah itu..huh~..byk ny 'tapi'...

jadi,setakat ni,jawapan ak utk soalan2 kt ats...hati ak da kt org lain.. (0-o)
(walawey~~!! giler r..)

p/s: ermm..korg paham x?? 'bende2' yg ak cakap kt ats ialah COUPLE..ak sndiri pn xtaw la..ak suke ke x suke ke..percaye ke x percaye ke..huh~..sape la suami ak nnt...(-_-)""

3 comments:

Hamizah said...

bakal suamimu adalah orang yang mempunyai ciri-ciri yang hampir sama seperti mu, wahai nisa.. huhu~

percayalah, akan ada seseorang untukmu yang telah ditetapkan olehNya.

i'm praying for u for the best!

.::nisa::. said...

tq mij!! doa la yg terbaik utk ak..harap2 beliau lebih baik dari ak..aminn~..huhu..

Anonymous said...

haha. you're most welcome. actually, aku rse mcm2 bile aku baca post nie. guilty, lwak, sedih. haha. semua ade la sng cte. anyway, i wish u all the best in your life. hope u will find someone that can give u happiness as long as u live in this world. amin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^