follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Sunday, January 2, 2011

happy new year lah~!!

2011 da dtg da~..
korg x rase pape ke tahun ni??
korang taw x (yg amek spm 2010), result kua tahun nie kot!
huh..mari la kite nanti2 kan...
semoga tahun 2011 ni menjadi tahun yg lebih baik utk ak dari tahun 2010..
ameen~..

sambut new year kat i-city shah alam..mmg gempak..bkn gempak ap,ramai gile umat manusia..nk g i-city jem satu jam..nk carik parking setengah jam..mmg haru gile..bile da smpai sane,x yah cakap la..macam duduk kat kilang rokok terbakar..asap rokok kat mane2..dinasihatkan kepada pesakit2 asma supaya tidak menghadirkan diri ke tempat2 cm2..ok,bkn pesakit asma je..nk diikutkan baek semua org xpayah pergi tempat2 cm2..ak g pn sebab ikot family..

Photo Flipbook Slideshow Maker
Glitterfy.com - Photo Flipbooks

tp bez la..bkn sbb ap,puas dpt tgk pertunjukan bunga api die..mmg la mcm2 pemandangan laen yg ak nmpk,tp bg ak bunga api die paling menarik..n ak tau la,msti korg kate,"ala nk tgk bunga api pn sanggup bersesak-sesak kat i-city..padahal boley je tgk kat tv.."
erm..cakap la ap2 pn..ak da pergi dan selamat balik pn..
bile da habes bunga api,semua org nk balik,da mcm ap je..kitorang kene bergelungsur dari tempat yg tinggi..haha
mmg klaka..memori tahun baru..

p/s: tahun baru jugak,ak da baek2 ngn die..hehe

2 comments:

- hadiah - said...

oyt!aku gi i-city gak mlm tu.syg tak jumpe ko mlm tu

.::nisa::. said...

hoho..sies mey??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^