follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Thursday, March 24, 2011

c0ntest my sCary parTner n I

HAHA~!
xde keje kn? tp xpe la..saje nk meriahkn blog ak yg tah pape nih..
da last minute baru nk join..haha
*marah owner contest..*

"contest my scary partner n i"
itu lah tajuk diberi..

hensem x?
utk maklumat lanjut pasal contest ni,
boley la tny beliau..

beliau ialah Abg Stalker..!
ok, mgkin la 'wajah' sbnr beliau x mcm tu..
hehe...

ok,
pic yg ak pertaruhkn di gelanggang ini..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

cun x?
ak ke die?
*brani la ckp die lg cun!*

kdg2 advanture gk memlm tido ngn die..
haha!

kemudian,
ak promote mereka2 di bawah utk join skali..
pandai2 la korg carik pic last2 minute nih..
hahahahak!

1. si cantik farah abdul razak
2. si hensem muhammad ainuddin

ok, jgn percaye sgt dgn pujian tuh..
ak tag korg, sbb mybe korg ad byk pic.
plus, korg mmg suke amek gmbr kn?
hehehe

sekian~..
:)

2 comments:

Abang Stalker said...

thanks nisa ;) mmg scary pun pic tu.btw,gud luck dik!semoga juri underground memilih pic ni.

.::nisa::. said...

moge2 lah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^