follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Saturday, March 19, 2011

tertunggu..

"bertahun sudah ku menunggu dirimu,
akhir ny kau menjadi milik ku.."

alamak..! lagu ni..teringat kisah lalu..teringat kt sesorang..STOP! ak bkn nk tringat kt kisah lame or tringat kt seseorang..ni nk cer mende lain sebenar ny..

ap yg ak tunggu da lame sgt kn? Keputusan SPM 2010. ini la yg akan menjadi milik ak..

sbb ap ak kate da lame? ye la kn, cube korg ingat balek..dari korg darjah 1, lbih kurg time tu umur 7 tahun, sampai korg berumur 18 tahun..xke lame tuh? 11 tahun kot. btol la,mane ad org amek SPM umur 7 tahun kn, tp kite blaja dr drjh 1 tu sbb dlm exm SPM ad subjek dr drjh 1..btul x? dan akhir ny, keputusan ujian untuk pelajaran yg kite blaja dr drjh 1 tu, akn klua xlame lg..

bile tarikh ny? sume org da kecoh2 da.. 23 MAC 2011. merupakan tarikh keramat..(kecian kt kawan ak, kua result kt besday die..saba je la..)

ap perasaan ak? xtahu nk kate cmne..bile semua org kate, "cuak~!" "gelabah", dan lain2 la kn, tp ak rase blurr kot..bkn xcuak xgelabah, msti la cuak kn, memikirkn ap result ak, tp bg ak, sbb kite da buat sehabis baik kn time exam ari tu, so tawakkal jela..(pening jugak, ap la jd kt paper bi ak..) tp nk buat cmne, ITU la yg ak wat time exam..ITU la die..

ap nk buat skrg? doa. tinggal ari2 terakhir ni, mmg xley la nk doa result ak berubah..mgkn dr 6A kpd 11A kn..skrg kne doa la byk2,semoga diberi kekuatan, ketabahan..supaye ak bley terima, ap saje keputusan ak..blaja TERIMA kesalahan sndiri kalu result x elok..

gagal sekali x bermakne gagal selame nye..cabaran belum berakhir, tetapi baru bermula..(mcm plek je..ayat yg sbnr ny lain kn?)

em,sekian..

masih menunggu..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^