follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Friday, March 4, 2011

wa salute sama lu..!!

serius beb..ini bukan maen2..bkn senang nk jumpe org mcm mereka nih..jadi, mmg bebetul ak salute la..TABIK SPRING punya..ok, mungkin or maybe ak je yg cm excited je jumpe org cm ni kn, tapi bg ak mmg susah la nk jumpe org yg mcm mmber ak sorg nih, tambah2 di era globalisasi skrg..meh ak cer sikit ap yg menyebab kn ak respect gile2 kt die..

firstly, mmber ak nih berjantina lelaki ye..(asik cer psal laki je kn?? erm?) tu lah yg respect tuh! name:Haziq..(hah! kene blanje ak lepas balik OZ nnt,,promote name nih...) die ni bgus, dok rumaaaah je slpas hbes exam ari tuh..hal ini demikian kerana die terpakse menjaga adik2 die yg masih bersekolah..yela, mak ayah keje kn? akq die plak kt oversea..so, die la yg kene jage..

die ckap gk kt ak yg die ni 'bujang terkawal'..HAHAHA..ok, mcm klaka, tapi ak hanye mampu bersimpati..kalu die nak klua g 'melepak' dgn mmber2, itu agk mustahil la bg die..sbb mak die xbg..plus kene jage adik2 la..nak keje pn xbley..ksian kt die..sabar la ye..

lg2 yg mmbuat ak kagum ialah die juga pndai memasak..hah~..!! bab ni cm sensitive skit..ak mmg jeles kalu org laki pndai masak nih..(ye la..ak xde tgn seni memasak kot..sume xjd!) setakat ni da jumpe la 2 org mmbe laki yg teror bab2 masak nih..huh! sgt cemburu ye~!!

die ni jugak kawan yg bes r..tp ak pelik la..kalu die suke kat sorang perempuan nih, dan dan mesti ad org lain yg minat kt prempuan tu jgk..jd kene bersaing dgn org lain..pastu, nnt die yg mengalah..haih~..xphm..

ari tu, atuk die sakit, teruk jugak la..oleh kerana die x bekerja n dok umah je, nmpak ny die terpakse la menjage atuk die kt kmpung yg terletak di banting tuh..beb, die mmg jage btul atuk die..bkn just tgk2 je! mmg bebtul jage smpai x tido mlm..bkn senang beb nk jage org tue..

chatting antara ak dn M (mmbe ak yg lain)..:

ak: kalu ko kene jage org tue yg sakit, ko nk?
mmber M: adoyai, sush kot..nk jage bdk2 pn xmmpu..ni kan lg org tue..

tgk? baru tny, belum di suruh jage lagi..da mngeluh..

2 ak cakap, mgkin org lain da pena jumpe org2 yg spesies ngn die ni, tapi ak baru jumpe..2 yg cm kagum tuh..lagi2 org lelaki skrg en, yg suke wat rumah sepah, kua masuk umh sesuke ati, pemalas dan mcm2 lagi la..(ok, mybe sikap2 -ve xde kt semua org lelaki, sebahagian saja..)

dan bukan senang nk jumpe suami yg baik sekarang..(eh?? tetibe je?? haha)

ok la, ak harap ko sentiase kuat dan sihat! (haha..iklan scott emusion!) =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^