follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Saturday, April 30, 2011

b0okfair 2011

assalammualaikum,
hai,
hello.

ak berjaye lagi menjejak kan lagi tapak kaki ak yg comel nih di tanah berdiri tegak nye Putra World Trade Centre/PWTC. huahuahua. bangga bukan kepalang, mane x ny, first time pergi sendiri. x penah nih. sume jenis org ak msj suh tunjuk jalan, yakin kn ak, selamat ke tak duk dlm tren melepasi 15 stesen! sanggup nih! HAHA. semate-mate.

pukul 10.30 am smpai sane, sehingga lah jam 3.30 pm, baru kluar dari bumi pwtc tuh. GILE GEMPAK LAH! serius! tempat tu MMG BEST! *mcm x penah pegi jer. HAHA*


model b0okfair 2011.
ngee~ :D

tgah2 khusyuk merayau kt b0okfair tuh, mencari-cari buku yg nk di bace, *akibat x merancang dari awal..*, tibe-tibe!!

"ak mcm kenal cikgu itu..o0o0o0o! cikgu zarina! cikgu rosmahanim!" rindu nye kt mereka! tegur2, tny2 khabar..tettibe rindu nk g sekolah rendah balik. i love SRAI BATU BELAH forever!

kemudian~...

"weh! ak nmpak baju batik hijau!!" "ak nmpak tag ITU!"

HAHA. nisa gelabah. mau x ny kn. isy3. *ap nk jd ngn ak?* ah! buat2 xnmpak, trus kan perjalanan. sbb ak xknl budak2 tu. knl baju shje. tp last2, jumpe jugak junior sendiri. tegur je lah kn. xpe, budak ni pn da knl ak cmne. HAHA.

then, trus kan lagi perjalanan. rempuh2 orang. agak ramai la jugak, walaupun hari JUMAAT. *hey? dorg nih x solat jumaat ker??*

ini lah GENG kami~
*bukan senang nk kumpul ramai2.
kalau kumpul pn, bkn dgn org yg same.
hehe

sebelum kami2 pulang ke home sweet home masing2, g lah singgah the mall utk melantak. ngee~. tgah2 makan nih, nmpak lg junior kisas. muslimat lah. farah kate mereka budak2 omar. jd, saye x brape knl. hehe. xpe2, trus kan makan. borak2. huha huha huha huha. lebih kurang cmtu la kitorang buat bising kt kfc tuh. HAHA. then, tibe tibe!!

"farah! tu abbas ker??" omg! mmg btul tu abbas! *asal lah asek ak je yg jumpe dulu..?* die da jalan masuk da, muke ala2 kelaparan, tp die klua balik. x kn sbb kitorg kot die klua? haha. bile die klua je, "huh~, ketenangan." haha.

jadi !! ini lah hasil tangkapan ak.
total:
$$$$$$$$$$$$$$$$$$
rm 71.70
ak bawak,
rm 100,
baki
rm 28.30!

ap yg korg nmpak?
ini bkn kebetulan, tapi suratan.
kalau x percaye, hang pi carik kalkulator, hang kira sendirik!!

comics~.
i love this!

novel2 yg agak tebal.
*eh? apsal ad dua?*
note: hang bace lah novel tu sampai muntah! sape soh hang x bg tjuk buku yg hang nk.
padan muka hang.
merchandise dr gempak starz!
waaaa!!
*fanatik x terlampau.

ok, buku ini utk NUR ALLY AMYLIN.

dan ini adalah souvenir dr gempak starz yg PALING ak suke!
botol air die comel gile!
x nk buang.
SAYANG.

sekian,
laporan terakhir bulan april 2011. :)

1 comment:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

asal sume gemar dgn novel...
Contengan Jalanan tu...
mana2 aku gi...
sume angkut novel tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^