follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Thursday, April 21, 2011

error.

"kalau kau boleh buat mcm tu, kenape ak x boleh?"

"kau fikir, kau sorang je boleh post kat wall kawan2 kau?"

i were wrong.

"kalu mcm tu, baik friends kt fesbuk ak tu, kau sorang jer!"

i know! i were wrong.

mmg patut lah kau kene 'mcm ni', sbb kau buat kt die 'mcm tu'. so, it is fair i think. actually, i don't want to 'do' like that, but, it comes naturally. i'm sorry.

people said, what comes around, goes around.
*btul ke? hekhekhek.


p/s: ok, this only my monologue, xde kene mengene dgn yg hidup mahu pun yg meninggal dunia.
peace~ :)

.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


*merepek kn ak? hahaha. suke sgt lah feeling2 nisa nih. sabau je lah. peace~ HAHA :D

2 comments:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

pe bnde la yg ko mrepek nie...

.::nisa::. said...

ap gune blog kalu x merepek? haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^