follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Friday, May 6, 2011

Life is kehidupan

life without rule is nonsense

perpisahan adalah kepastian setiap pertemuan

tidak semua kebahagiaan dapat di kongsi bersama

ada rahsia di sebalik rahsia,
setiap rahsia menutup rahsia yg lain,
rahsia yg tidak pernah selamat...

berdikari adalah langkah2 menjadi dewasa

everyone has potential!

berani kerana benar,
tunduk kerana salah!

always something for everything..

mungkin takdir itu sama,
tetapi situasi nya tetap berbeza.

tidak kira seganas mana pun seseorang,
ada juga titik kelemahannya utk berlembut.

don't play with fire!

dunia ini utk org yg hendak hidup sahaja,
org yg hidup tapi hati nya mati,
akan menyusahkan org lain.

usia adalah apa yg dikandung minda,
bukan bilangan lilin di atas kek.

AKU TIDAK MAHU DIINGATKAN BILA AKU LAHIR,
TAPI AKU MAHU DIINGATKAN YANG AKU AKAN MATI!

menerima itu lebih mudah daripada memberi

setiap persahabatan memerlukan saat-saat manis di senario yg mampu dinikmati bersama dalam susah dan senang

cinta tdk pernah berpisah dgn setiap manusia,
kerana ia bakteria semulajadi dalam sistem imunisasi manusia.

unconditional love is when you give without hoping for any returns!

kadangkala yg terbaik utk org lain mungkin tidak utk kita,
kerana kebahagiaan itu di tangan kita sendiri.

"when you're in love, everything is right in your eyes, eventough you know that things were wrong"

it's easy to say, but it's hard to do

benarlah,
hati orang,
ALLAH yg pegang.

Under 18:Diari Sivik Yosi
credit to: sai
lagu bising nih utk 2 3 hari je
nk release tension, konon ny


release tension?
Nisa,back to Quran.

5 comments:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

terperanjat aku...
tengah baca tibe2..
keluar lagu...
what i've done nie...

faDHiL aRiS.. said...

haha,heavy gile lagu!!

.::nisa::. said...

mad & fadhil: lagu ni, sekejap je. huhu

faDHiL aRiS.. said...

haha.lagha~

.::nisa::. said...

fadhil: lagha sekali sekale.. HAHA. astaghfirullahala'zim~.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^