follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Friday, May 20, 2011

petrosains klcc

mcm pelik kn?

xde la pelik sgt pun, biase2 je. setelah seminggu la kot ak x update blog nih, sbb internet ak prob kot. tp sudah diselesaikan. sbb x byar dan tertunggak! haha. terpakse cuti seminggu. xsampai pn. sabar je la.

ok! jadi, utk menghilang kan bosan, kebetulan kawan ak pun cuti sem, jadi kami merancang utk berjalan jalan! em, bkn kami sbnr ny, kawan ak tu je yg tetbe dpt ilham. g PETROSAINS, klcc. memule ak mcm, 'wow!' jgk la kn. tp bile di fikirkan, org yg ajak ak ni, org educated, so, layan je laa.

sejujur ny, ak x pernah jejak kot kt tmpt tuh. even dok area selangor. haha. ap yg mampu ak kate kn, petrosains, BEZ! dn ak rase, tmpt ni ok je kalu ad couple yg nk dating kt situ. ad jgk faedah ny. blaja psal petroleum same2. blaja psal bumi, graviti, outerspace. alolo~, sweet nyeerr~. ak ckp cmtu, sbb, ak pn g berdua saje. HAHA.

next, then, lpas g pertosains, mcm byk mase lg, so we decided, tgk wyg. so, ap lg, jom laaa.

cer ni, mmg bez! x tipu. cukup perase la kot, bg ak. byk scene co0l, klaka, stunt2 yg c0ol. mmg c0ol habis lah! tp yg x bes ny, seksi sekse giler! ma' saleh kn. biaq p la depa. seksi je, ak tutup mate. ak yg tkut nk tgk. haha.

jd, moral of the story mory, g petrosains sgt bez! sgt berterima kasih ngn kawan ak sorg tuh. thanks buddy! :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^