follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Friday, May 20, 2011

tipu la

tipu la kn,
kalu ak x sedih.
tipu sgt lah.

ak xtaw la badi ap, asal ak nk pindah tmpat baru je, msti clash. opppss. maaf la. tp ak takut badi ni smpai bile2. seram kot. kot2 da kawen, pindah tmpat lain, cerai pulak. na'uzubillah. isy, merepek plak. *nisa! tuka mood! mood sedih!!

em, x ley nk buat ap la kn. jd, kawan2, ini lah akibat ny kalau kite ber couple ye. anda2 akan jd mcm saye. beribu kali clash kalau beribu kali couple. jd, JANGAN tiru mcm saye. x elok! tiru saye hok bende2 baik je. *eh? salah slang kah?* herm, sbb bile anda putus hubungan, anda akan merase kn, sesuatu yg AMAT sakit, nyilu dan pedih dlam ni. (jari tunjuk kt dada.) tp, sbb die kt dlm kn, jd, xde sape tahu feeling sebenau.

kawan2 sejati semua ckp cmni ;
xpe nisa, nnt kt u nnt, ramai lg org hensem2.
xpe nisa, kt lua tu, berjuta yg lg yg menunggu.
xpe nisa, kt lua tu, ad yg lebih baik, hnsem, kaye dr die. *heh??
xpe nisa, jodoh di tangan ALLAH. *erm,ni sdp skit nk dgr.

plus, ad la lain2. plus, ad jugak yg ak tmbh2. haha. tp, itu je la mksd lbih kurg yg ak ingt, sbb, mereka2 pn taw, ak x serik. HAHAHA. astaghfirullahala'zim la kn. *bile nisa nk taubat nih?

kpde 'beliau', sekira ny anda sedang membace post ini, x kesa la scre silent ke, scre kecoh ke, saye ingin memberi sepatah due kate. *waaaaahh~. formal.*

hye 'beliau'! :) saye ok, tp sakit. *heh?* ok, saye nk cakap, kalau awak jumpe awek baru, KALAU jumpe, JANGAN layan die mcm awak layan saye. sbb, saye bukan girl yg sopan2 gitu. of coz la nnt awak cari girl yg baik2, sopan2, xgedik, x childish, x control, pndai masak. kn? kn? sbb saye rase, mmg smua lelaki nk mcm tu kot. *ntah. depends gak en?* em, ap2 pn, yg pasti ny, awek baru awak x mgkin akan same mcm saye. x mungkin. melainkan awek baru awk, ialah saye. herm. itu je la kot. kalu ad lg, nnt saye post lg. HAHA. plus, jgn risau, saye pn x kan bunuh diri.

Oh hiba memang waktu ini kau lah teman ku
memang hidup, apa apa pun ajal yang kau tempuh

Memang Tuhan sayang kan mu
ku tatap gamba wajah mu

Harus ku terus kan hidup
walaupun perit tanpa mu
tetap ku peluk erat memori kau dan aku
harus ku teruskan hidup
walaupun perit tanpa mu
ku doakan agar kau sentiasa bahagia di sana (hujan-hiba)

kebetulan kot, lagu sesuai. x taw la pulak, tetbe mmg bebtul ak jd se'hiba' cmni.

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri (1st edition ft. aizat amdan)

dan, x taw la pulak, face to face kite aritu, bebetul jd the first and the last kn.
isy, sedih! sedih! sedih!

tp sdut +ve ny, ak mmpu mnjimat kn bateri fon drpd msj, jd ak boleyh dgr radio lbih lame, maen game lbih lame, dgr mp3 lbih lame, dan amek gmbr sbyk mgkin. mnjimat kn kredit, *ak xtaw nape bulan nih ak boleh habis hmpir rm60! x mgkn la msj die sorg kot? x mgkn.* ok, mgkin ini suda over. HAHA. nk sedap kn ati jer dr kesedihan. hehe. *knpe ak trse mcm kejam uh? haha. trus trg sgt eh? maaf la, kite bkn couple lg kn?* haha.

plus2! saye rase, awak pn x kn boring kalu x msj saye. *btul ke ayt ak nih?* means, ad org lain nk msj dgn awak. *herm?* x pun, buat keje lain. x kesa lah!

ap2 pn, its hard to forget u as my bla bla bla. bcoz im ur kipas-susah-mati! dulu la kn, xtahu akan dtg. HAHA.

lastly, MAAF kpd sahabat2 muslimat, sbb saye jadi mcm nih. MAAF sgt2. -.-

pesanan penaja; mujur jugak salah sorg dari kami di berikan hidayah utk memberhentikan semua nih. alhamdulillah.

11 comments:

Liyana said...

jodoh di tangan ALLAH :)
x pe nisa..leekkkk..
mmg la ak nk cekik ko ketat2 nnti kat matriks haha~

Farah Razak said...

sumpah aku gelak gila baca post ni . HAHA . even kau sedih kan . sorry sorry .

eleeh , kumbang bukan seekor bunga bukan sekuntum .

chill weh , apa apa roger aku . aku lesing je dia . HAHA . cari yg lain la wehh . cari yg lain .

nasihat yg sgt tidak islamik dari aku ^^V

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

ko nie macam...
perigi carik timba pulak...
tak pe2...
budak kisas ramai lagi...
banyak pilihan...

Sabri said...

aku suke komen muhammad bin sifyan, die NAK masuk port tu sebenanye.. HAHA

.::nisa::. said...

nana: jangan la cekik ak! ak masih mahu hidup. HAHA

fara: carik lain? nnt duluuu~. haha.

mad: perigi cari timba? mmg pun! haha. dari dulu ak da sedar da. HAHA. plus,knpe mst carik dak kisas yg lain? i mean, why must kisas?? heh

sab: mad nk org lain laa~

zora said...

jdoh di tangan tuhan..kita hanya mmpu mrncng je..:P

Hanna Adzhar said...

Haha. Aku like komen Ahmad Sabri ^.^

fAdZ JunIOr said...

nisaaa!!!ko nk calon bru tak??hahahaha

*sori2..ape2 pon,,blaja dulu ek..kalo nk calon baru,,ckp jek kt ak..nnty ak carikkan..hehe

.::nisa::. said...

zora: terima kasih! krana mengingat kn. krne sesungguh nya manusia itu pelupe. :)

hanna: aisy2. hanna,ko like ke unlike komen sab??

fadz junior: calon?? haha. nnt2 la aiza~.

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

hanna dgn sabri jangan carik pasal...
aku x pkir la sume2 nie...
blajo dulu...

nisa,nanti kat matrik carik la yg baru...yg soleh sket...
hahahahaha...

.::nisa::. said...

kat matrik ni nk carik yg baru??

X SEMPAT KOT!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^