follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Thursday, June 23, 2011

ais krim cair :(

seriusly sedih.
:'(

cerita ny mcm ni,

pada waktu petang, jam 4 ptg, baru je habis kelas, so, ak terus bergerak laju ke cafe. perut da lapar gilerr! beli makanan. keluar lah not not rm1x3 dan syiling 50 sen. pastu,tibe2 desire ak memuncak nak makan ais krim 20 sen tuh. (walaupun mkcik cafe jual 4o sen. huh.) belilah. dgn penuh semangat, naik bilik dengan niat nk telan semua bende yg ak beli. lapar kan.

sampai je bilik, tibe2 teringat, nk telefon pakcik mara. lpas hbes call, trus turun g bilik komputer. sbb pakcik mara kate, boley buat rayuan on9. gggrrrrr. (ak lupe lgsg nk makan!) cari pny cari, xjumpe pun e-rayuan tuh! menipu betul pakcik nih!

cari dan cari dan cari dan cari dan cari dan cari dan cari. tgk2 da pukul 5. fb la sekejap. blog lah sekejap. dan dan. pukul 6. penat lah on9. naik atas.

ais krim ak cair! sedih giler. ak rase nk nangis je. xtaw nape. ais krim je pun.

moral: jgn tinggal kn ais krim lbih 2 minit, sbb ak da tinggal kn die lebih dua jam! dan ak sgt regret utk petang tuh. seriusly.







p/s: hope lame2 hati die pun boleh cair mcm aiskrim tu jugak. ngeh3 :P



3 comments:

krolrijal said...

haha..
tu lah kaw..
excited nk wat e-rayuan tu..
kan kempunan ice cream..haha
kesian kaw..hak3

.::nisa::. said...

excited laa! sbb ak mahu loan itu~. :'(

krolrijal said...

kot ye pun excited abeskan lah aiskrim tu..haha
tpi nk wat cmne kan mnde da lpas..
biarkan jer, bli je yg baru..haha :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^