follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Wednesday, June 1, 2011

laju je

pendek je post ari ni.

bukan nk kate ap,
bile cakap pasal kawen,
LAJU~ je.

x kesah la bende tu betul ke x jadi kt 'mereka2' kn?
yg pasti ny,
cepat je lah cerite pasal kawen ni tersebar.

SANGAT CEPAT!

kt kelas,
kalu murid2 mengantuk,
cikgu2 ustaz ustazah,
umpan je murid2 dorg ni pasal bab2 kawen.

ak boleh jamin.
hilang ngantuk.
*ad pengalaman kah? HAHA.

ehem,
smlm pn da ad org dtg msuk minang saye da.
heeeeee.
*senyum sopan.


itu tipu.

2 comments:

diarikuiani said...

hehe ko lah kawen dulu ni nisa...
sure lah...
hehee

.::nisa::. said...

isy,tah tah ko kawen dulu. HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^