follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Friday, August 5, 2011

anak saudara kisas!

assalammualaikum. :)

tiba2 aku jadi tak sabar nak tunggu 'anak saudara kisas' yang pertama!
hahaha

tiba2 ok.

apa maksud 'anak saudara kisas'?

when ex-muslimin kisas berkahwin dgn ex-muslimat kisas,
then mereka mendapat anak.
anak tersebut layak la digelar Anak Saudara Kisas.
haha

then bila anak tu pun belajar kt kisas,*biasa ny anak beranak masuk kisas kn?
dia pun kahwin dengan ex-kisas,
dapat anak,
anak dia dapat title
Cucu Kisas
pulak la kn?
haha

maka berkembang la salasilah keluarga kisas.
keluarga kisas hanya diiktiraf apabila,
ex-kisas dgn ex-kisas sahaja ok. *bg pendapat ak la. haha

memandangkan aku muncul di kisas dlm batch ke-55,
jadi
aku menunggu dan tertanya tanya,
siapakah
Anak Saudara Kisas Pertama Batch 55.
:D

terasa macam nak bagi award je kat baby tu nanti.

well,
nanti siapa2 antara korang,
kalau da kawin,
then dapat anak,
bagitahu aku ok?
hehehehe

nak bagi hadiah. :)

*anak saudara=anak sedara=anak buah
mane2 la yg korang faham

p/s: tolong jgn fikir bukan2 ok. tiba2 je ak terfikir pasal benda ni, TIBA TIBA, then ak nk share ngn korang. :)

p/sii: post mengarut. biase lah, aku. haha. :D

19 comments:

Liyana said...

huaaahua.
mcm mne ko 'tiba2' bleyh tepikir anak saudara kisas la bagai tgah2 ptang bulan pose ni.x sahur eh?haha.


ak doakan kau la.eheh.

RepublicAku said...

aku blur...tak tahu hujung pangkal...keh3

Luqeem™ said...

smua kisas ni..hehe..hebat!

qeen.3c said...

wahhhh! anak beranak laaaa kat kisas tu kannn. haha

firdaus nazeri said...

agak mustahil utk aku,tp x mustahil bagi kalian semua....=)

AIMAN said...

da gatal bebeno da ny..

Hanna Adzhar said...

haha. nisa, LAWAK.

.::nisa::. said...

liyana: terima kasih la sbb doa kan ak. mslh xde dak kisas nk kt ak OK?? haha

republicaku: xpe2. thanks for reading. :D

luqeem: anda pun ex-kisas jugak kah??

qeen.c3: meramaikan umat. :)

firdaus nazeri: sape kate x mustahil bg kau?? wait n see laa.

aiman: aisy, bukan selalu gatal2 mcm ni. HAHAHA

HANNA: well?? hanna? nk jd org pertama kah?? :P

Hanna Adzhar said...

hoi hoii. haha

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

dah tak sabar nak kawen ke nisa?
ramai je ex-muslimin2 kisas...
menanti kau...
hahahah...

.::nisa::. said...

MUHAMMAD BIN SIFYAN: amboi2~. bukan ak yg xsabar nk kawen laa! ak nk tunggu korg2 yg kawen dulu OK? kot2 u'll be the first? who knows?

NIFA said...

meh aku la yg kawen dlu.
tp bkn dgn bdk kisas yg sma batch la yg psti.
LOLX~~

ZORA said...

apakah ini..tak barapa nak fham..hehehe..:)

.::nisa::. said...

Nifa: yeah! itu yg ak tunggu2 kn,pengakuan yg sgt meyakin kn. haha

zora: err. xpe2. ni hal budak2 skolah. haha. btw, thx for reading. :D

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

aku nk tggu ko kawen gak...
mne la tau dgn ehem2 tu balek ke...
who knows?

.::nisa::. said...

muhammad bin sifyan: 'dgn ehem2 tu balek'?? statement ap kah? btw,ak byk 'ehem2'. HAHAHAHAHAHAHAHAHA :D

ZORA said...

ohhh..no matriks same ae??

SHAFIQAH SUPANGAT said...

nisa nisa, geleng kepala aku HAHA
tibe tibe jau yg kawen dulu tak. not impossible. klu betul kan, aku lah orang pertama yg tepuk tgn ckp ALHMDULILLAH :)

SHAFIQAH SUPANGAT said...

*kau

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^