follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Thursday, August 25, 2011

i l.o.v.e. these.

*fuuuuhhh fuuuhhh fuuuhhh.*
ok.
itu yang slalu org buat kalau die da lame x update blog.
menjadi tanda tanya;
blog ada habuk ke?

I LOVE THESE!

i will always love MALAYSIAN BAND!
as a prove, i love Malaysia.
'patriotism please.'

BUNKFACE.

AIZAT AMDAN.

YUNA.

MEET UNCLE HUSSAIN.

HUJAN!!!

6IXTH SENSE.

ak mmg suke gile malaysian band instead indonesian band or mat saleh punya group. bukan x suke langsung, tapi LEBIH suka dengar band malaysia punya lagu.

HUJAN band paling aku suka. aku start 'knl' dorg dari XFM. start dari single 'bila aku sudah tiada'. sampai la ni, single 'kotak hati' pulak. even tough lagu 'kotak hati' tu da lame, tp die baru nk iktiraf jd single. lebih kurg mcm tu la cerita ny.

ap2 pn, kalau korang sebagai anak malaysia, x tahu band2 di atas, mmg ......... em. x tahu nk cakap ap la.

try dgr lagu dorg. c0ol. *walaupun noh da kawen. waaaa! sedih ok.


p/s: aku bukan ex kisas sejati. jadi aku x mampu nk buat entry pasal tazkirah yg lebat2 mcm korg buat. kalau nk tegur org, please personally la bro! bkn ny aku marah pn. aku pn ad maruah. macam bengang la gak.

p/s2: aku kanak2-remaja yg belum matang. sekian.

4 comments:

.::IR alif::. said...

haha, ter B A E K !!

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

hujan stakat ni the best ar...
aku suke indie band lg dr lagu2 yg leleh sorg2 ni...

Farah Razak said...

woot woot, siapa yg tegur. kau kena story ni

.::nisa::. said...

Mad: lagu dorg xde la leleh sgt kot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^