follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Monday, August 1, 2011

ramadan karim!

alhamdulillah.
Allah masih kurnia kan kite nyawa utk hidup dan hidup dlm islam. :)

sekejap je kn?
hey, tahun ni tahun 2011!
dan kite sudah di tarikh 1 ogos 2011!
sekejap je mase berlalu.

em,ak rase baru semalam ak jumpe dia kt tepi dewan al-muttaqin wal muthaqafin.
haha.
da beberape bulan berlalu.
kenangan. :)

ok,
itu selingan/iklan.

back to main story.

salam ramadan!
semoga ramadan tahun ni, 1432H,
menjadi ramadan yg TERBAIK dlm hidup kita.

*jadual amalan ramadan

korg nmpak jadual di atas?
download then print then korg perbanyak kn la eh?
then bg2 la kat kawan2 baru korg.
pastikn korg pun ad satu.
pastu,
jgn di biar kosong jadual itu.
buat amalan2 sunat tu,
then isi la jadual tu.
jadual ni juz sebagai tazkirah utk kita.
peringatan ok.

emm,
ramai yg cerite, post kt fb, buat status,
"rindu puase kat kisas".
ak pun cmtu! :'(

well,
btul x conclusion ak,
kalau ak kate,

'kita akan miss/appreciate sesuatu benda tu,
bila benda tu dah x de'.

jd,
ap yg kita ad sekarang,
HARGAI LAH.
berSYUKUR dgn nikmat Allah. :)

3 comments:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

perghh nisa...
dh pndai bg tazkirah rgkas...
good2...

.::nisa::. said...

xde la sehebat ko bg tazkirahhhh

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

hebat mnde nye...
'pernah' ke aku bg tazkirah...
sblom nie....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^