follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Saturday, September 10, 2011

unknown

assalammualaikum. di dashboard masing2,(bg yg follow aku) mesti ada update post dari aku kan? dan semesti nya ada optional utk anda, sama ada utk buka blog aku atau terus scroll ke bawah utk tgk update org lain. :)

..........................................................................................................................................................................

nak berkawan, jangan memilih. yg cantik2/hensem2 je. yg pandai2 je. yg kaya2 je. jangan letak syarat. please. ikhlas berkawan. aku paling benci orang memilih kawan.

kau ingat kau HOT sangat nak member perfect je?? kau pun macam sakai!

sedar diri please. *untuk aku dan semua yang membaca.
..........................................................................................................................................................................

"kalau xde org nak, baru ak balik kat kau"

ok.

terang terangan kn? jelas, nyata dan terang. izhar di situ.
maksud ny: aku pilihan terakhir. the last choice.

kire aku = pakai buang?
tp aku x kisah sebab aku sayang.

cinta itu buta. ke aku yang mengalami ke'buta'an?
mabuk cinta. ke aku yg mabuk?

cinta? *eewwww! x tipu, aku pun geli. tp bila kau alami sendiri, kau akan tahu kau x perasan ia berlaku.*

gile desperate.
dengan manusia sampai macam ni sekali?

memang aku gile. dan aku x suka ke'gila'an aku nih. i want to stop it. serius. but, how?

..........................................................................................................................................................................

kawan aku kata, dia x percaya apa yang aku cakap. tapi dia masih berkawan dengan aku.

kawan aku kata, aku teruk. tapi dia masih berkawan dengan aku.

kawan2 aku tahu, mulut aku 'laju' je cakap. tapi dorang masih berkawan dengan aku.

kawan2 aku tahu, aku ada macam2 keburukan kelemahan lain. tapi dorang masih berkawan dengan aku.

hari ini. bila difikirkan balik. aku terharu. :') TERIMA KASIH. x tahu nak bagi ucapan apa lagi.

sahabat2 yag betul2 kenal aku je, yang tahu aku macam mana. kan? ihiikk. :D

..........................................................................................................................................................................

aku merancang, nak buat;

-twitter
-tumblr

betul lah kot atas kajian2 yang pernah dilakukan.

remaja memang mudah terpengaruh dengan kawan2. wangi kawan, wangi la aku. busuk kawan, busuk la aku.

remaja memang suka cuba perkara2 baru.

tapi, semua masih dalam perancangan. kalau ada masa dan idea, aku buat.

..........................................................................................................................................................................

actually, maaf buang masa korang untuk baca tah pape nih. bak kata farah, 'kalau nak buat status, entry, bia dari hati. bukan untuk publisiti murahan.' ok. da x ingat sangat ayat die.

sekian. :)

5 comments:

Liyana said...

miehehehe.

kau ingat kau hot la buat post macam ni.hahaahaha. :D
LIKE LA WEI.

.::nisa::. said...

haha. ak X HOT, ak COOL je.

Farah Razak said...

wohhooo ! way to go girl ! love u

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

haha...
last choice...
dah macam bekas tupperware plak...

.::nisa::. said...

farah: yeay!

mad: tupperware? em,plastik kot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^