follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Tuesday, November 22, 2011

question

actually,

WHAT MEN WANT?

argh.

harimau malaya


hey hey hey! serius mood ak x hilang lagi. aaaaawww! :D first time dlm seumur hidup ak yg pendek ni, tgk bola. dari awal smpai habis yaw!

awal2 tu da rancang ngn classmate nk tgk bola kt cafe. pkul 730 mlm da turun cafe. *semangat gile doe!* yelah. ak ingat bola start kol 8 mlm. konon nk cop tmpat laa. nnt ramai. then, rupeny start kol 830. haih. xpela.

sampai pkul 1130 ok. baru habes game tu. kesian gak aku tgk kat player2 malaysia. ouhh. :( mcm penat gila!

pliz la jgn kutuk si Fakri tuh! dia da penat ok! sbb tu xdpt penalty tuh. ok. Apek mmg cool. tp x ya nk puji sgt lah. -.-" *asal ak menyampah ngn apek uh? ok, mybe sbb hot gossip die? myb. haha*

bile kt cafe tu asik putus2 line astro die, g pindah bilik tv. amboi mak aih. jerit2 x ingat dunia dak2 prempuan nih. pitching paling tinggi wa cakap lu! the most highest pitching in the world! mmg mlm td ak pekak sekejap.

tp, ak seronok GILA bile akhir ny Harimau Malaya menang. ouh. :') even player indon banyak buat sinetron kt stadium tuh. huh.

last word. PUAS.

p/s: actually, Harimau Malaya ke Harimau Muda? haha. yelah, baru nk berjinak2 dgn bola. hikhikhik

Wednesday, November 9, 2011

:)

You Ask.. اَللّه Gives..
You Sin.. اَللّه Forgives..
You Repent.. اَللّه Forgets..
You Request.. اَللّه Accepts..
You Cry.. اَللّه Listens..
You Call.. اَللّه Runs..
You Knock.. اَللّه Opens..
You Attend.. اَللّه Welcomes..
You Nag.. اَللّه Hears..
You Question.. اَللّه Solves..
You Plea.. اَللّه Resolves..
You Take.. اَللّه Provides..
You Insist.. اَللّه Grants..
Everything you do is about you! and Everything اَللّه does is about you!

Sunday, November 6, 2011

introducing to you...


hello! hello! hello! entry kali ni ak nk show off kt kauorang mereka2 yang hampir dekat dan rapat ngan ak kt Matrik Selangor tu. ok, xd la rapat sgt, tp HARI2 jugak la jumpe diaorang. memandangkan pulak, aku baruuuuu je habes sem 1. yeay! *tapi 8 nov ni da kene balik kms balik sebab ada KAKOM. :'(

ni la kelas aku. A2P6. akaun 2 praktikum 6. kumpulan kuliah ke-2 kelas ke-6. kuliah terakhir kelas terakhir.

berdiri dari kiri: azwien, atiha, deeja, ayu, syarifah, may chen, keruba, elisa, syahira, wan ida, naja
duduk dari kiri: aku!, ain, syafiq, aziz, wan zarif, nazirah, farihah.

haaa. ni gambar kitaorang time photoshoot. co0l x?? dak2 kelas aku mmg. semua poyo2, tapi penyenyap. ad beberape orang je yang mulut bising aktif skit daripada yang lain. btw, lecturer2 label kan kelas kitaorang ni 'kelas kurang ajar'. HEY! bukan semua ok. sebab ketua kelas aku sorang je, semua satu kelas semua kene. sbb tu kelas kitaorang ranking last jurusan perakaunan time Ujian Pertengahan Sem. *aziz tu mmg! kurang aja. time lecturer marah2, lagi dia buat muka. menjawab. mmg xde manner la! sbb die sorg, satu kelas kene label 'kurang ajar'. hope lepas dia da ada awek ni, kurang skit la kurang ajar die kt lecturer n kurang sikit kegatalan die nk pegang2 orang. huh.*

dari kiri: wan zarif, ejat, syafiq, aziz.

dak2 lelaki kat atas ni, semua hot2 kot. wan zarif ni terkenal dgn 'playboy' ny. bak kata syahira, tiap2 minggu tuka awek. HAHA. ejat hot sbb slalu gile ponteng klas kuliah. die buat matrik ni mcm family die punye. syafiq ni plak hot sbb over bising. plus lecturer2 kate die hensem. so, sbb tu la kot die hot. em, lastly aziz. die hot sbb... mcm ak bgtaw td la. kurang ajar. bukan ak sorang je yang cakap, orang lain pun berpendapat yg sama.

well, kat kelas kitaorang, ada 2 senior or repeater. kak fariha and abang ejat. *ew. ew. ew. rase semacam panggil dorang abg akk. HAHA* so, mereka SENIOR kami! :D tp abang ejat da klua daa. :'(

haa, plus, aku rase kelas kitaorang la yang paling ramai dak2 keluar masuk. amira, farah, yaya, abg ejat, naja. and ada lagi yg ak da x ingat name. plg ramai kelas kitaorang 21 orang. dan sekarang tinggal 17 orang je.

ap2 pun, a2p6 mmg bez lah! walaupun mcm2 rintangan dan halangan. huahuahua

next is, ap2-t2-28. asrama perempuan 2 tingkat 2 bilik 28.

dari kiri: naemah, liza, mel, aku!

em, roomate ak x de bende nk describe sgt. sbb semua ok. setakat ni la. hopefully sampai ak habes sem la dorang ok je. tapi, apa yg bez ny roomate ak, dorang semua gile! tp senyap. HAHA. roomate ak jenis yg join group huhahuha, tp pasif dlm group tu. em,lebih kurang mcm tu lah. HAHA. nak tgk kegilaan kitaorang, tgk pic seterus ny. weeee~




ok. thats all uollz from myollz. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^