follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Thursday, February 9, 2012

coming soon

assalamualaikum.
nak buat announcement sikit jaa.

exstudent kisas batch 55,
get ready k?
starting 8 months for now,
you'll get your 'anak saudara kisas mix batch'.

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! tahniah siraj! jaga baby dalam perut tu elok-elok. jaga kesihatan, makan banyak2. ;D

ouh, kalau la siraj baca post aku nih! :'( siapa2 yg rapat dgn dia, sampai2 kan la eh?

1 comment:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

anda yakin yang dia benar-benar dah berisi?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^