follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Thursday, May 17, 2012

geram bengang

hai.

pernah tak kauorang rasa.....

nak pecah kan pasu besar, cermin, pinggan, cawan or semua jenis kaca yang ada dekat sekitar kauorang?

nak buka pintu kereta then terjun keluar dari kereta time kereta tengah laju dekat highway?

nak terjun dari bangunan yang tinggi?

nak menjerit sekuat hati sampai orang ingat kau histeria terlampau?

nak kena langgar dengan kereta or keretapi?

nak tampar laju laju pipi orang sekuat hati?

nak tikam badan orang berkali kali?

.....tapi kauorang kena tahan diri kauorang dari buat semua semua tu.

pernah tak?

apa agak nya perasaan bila dapat buat semua tu?

takkan terbuat kot. sebab mostly benda benda dosa. mostly.

seriusly, banyak kali terlintas kat otak aku semua semua ni.

Sunday, May 6, 2012

suka sangat!

halo halo halo! nak share something laa. seriusly, aku sayang gila dengan TV9. nak tau sebab apa? sebab diaorang buat satu reality show yang paling gempak lah! nak tahu ap? it's VERSUS.

you should know, yang aku super duper suka gila band band yang bertanding tu. memang gila ah! tiap hari jumaat je, tepat pukul 930 malam, aku akan menjadi tugu depan tv, sampai la habis versus tu.

band band yang bertanding :

aizat amdan dan band abang nya, anas amdan
ahli kumpulan hujan
ahli kumpulan sixth sense
black dan meet uncle hussien
ahli kumpulan sofarz

setakat ni dah 4 minggu show. 3 kali sixth sense masuk battle. battle ni perlawanan antara dua kumpulan yang dapat undian tertinggi dalam minggu tu.

aku rasa, sixth sense ni terlalu ramai peminat dia, sebab tu asyik dapat undian tertinggi je. tapi aku rase, tak de la sedap mane. serius, sixth sense tak best kalau live show. em. dan pada pendapat aku juga, ranking band ikut 'sesuka hati aku' adalah seperti berikut :

1. black parallax
2. go gerila
3. hujan
4. sixth sense
5. sofarz

apa apa pun, everything is my opinion! dan aku akan sentiasa sayang band band di atas. http://matcuoi.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^