follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Thursday, May 17, 2012

geram bengang

hai.

pernah tak kauorang rasa.....

nak pecah kan pasu besar, cermin, pinggan, cawan or semua jenis kaca yang ada dekat sekitar kauorang?

nak buka pintu kereta then terjun keluar dari kereta time kereta tengah laju dekat highway?

nak terjun dari bangunan yang tinggi?

nak menjerit sekuat hati sampai orang ingat kau histeria terlampau?

nak kena langgar dengan kereta or keretapi?

nak tampar laju laju pipi orang sekuat hati?

nak tikam badan orang berkali kali?

.....tapi kauorang kena tahan diri kauorang dari buat semua semua tu.

pernah tak?

apa agak nya perasaan bila dapat buat semua tu?

takkan terbuat kot. sebab mostly benda benda dosa. mostly.

seriusly, banyak kali terlintas kat otak aku semua semua ni.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^