follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Friday, July 13, 2012

masalah aku

aku mempunyai satu masalah. 
*mungkin aku sorang je ada masalah dalam dunia ni* 
em, masalah di mana
aku tak boleh rapat sikit dengan seorang lelaki yang baik.
bila dia baik dengan aku,
aku jadi suka dekat dia.
aku rasa aku tak nak kehilangan dia.
haaaaaaaa.
nampak tak masalah besar dia.
lepas tu,
aku rasa macam nak ikat dia.
bukan apa,
cuma tak nak hilang contact je sebenarnya.
*padahal boleh je contact kalau tak ikat pun kan?*
plus,
tak nak kehilangan dia.

arrgghh!
apa benda nih!
aku cair la der!
tak boleh.
tak boleh.
aku takut nak couple2 lagi.
aku tahu kau setia,
tapi aku takut aku yang tak setia.
walaupun mungkin kau dah tak tunggu aku lagi,
at least,
kau tahu aku sayang kau. :)
tu je.

ada jodoh,
tak kemana.

jadi pendekkan cerita sekarang,
i think i will cry if i lost him.

2 comments:

Anonymous said...

That was exactly the feeling i felt for this guy. And i fell for this guy cuz he was really nice to me. I thot i've fallen in love. wktu tu, ak pikir, mustahil ak ada prasaan camni kat laki laen. n then, bile dia tolak prasaan aku, ak pon stat la kwn ngn rmi laki. n i found out that feeling ak kat mamat tu hnylah crush smata2. sbb wktu tu ak tak rmi kwn laki, so ak x knal sgt laki ni. bile da makin rmi laki ak knal, ak rasa ak hny crush je dan x serius pon. Last2 ak dah malas nak crush2 ngn laki, cam bodoh je. bkn ak x suke laki, cume xnak la crush2 ni, klu suke btul2, btunang or kawen je trus lol. paling senang, kau jgn rapat sgt ngn laki klu kau tau kau akan cair. tu je. jgn nmpk sgt cam kau suke laki tu. klu msg2 ke tweet2 ke jgn kerap sgt, jarak2 kan sket time interval antr dua tweet LOL. Really, jgn rapat sgt ngn laki klu kau jenis mudah cair, esp laki yg mmg taste kau HAHA

.::nisa::. said...

anonymous: HAHA. tu la yang aku fikir sekarang sebenarnya. kalau nak serius, biar terus kawin je. zaman nak cintan cintun zaman sekolah dulu je. sekarang kene serius. nak kat aku, jumpa family aku. kan sweet? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^