follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Sunday, August 12, 2012

feelingless

assalammualaikum. :)

sedar tak sedar, hari ini dah 24 Ramadhan! :O bulan puasa kali ni sangat cepat berlalu. siapa yang setuju dengan aku? senyum sekarang! tak gila. jangan risau. aku nampak korang senyum dekat aku. sweet gitu.

hari tu aku ada terbaca somewhere. dalam bulan ramadhan ni, Allah akan uji kita melalui masa. apa yang kita  buat sementara nak tunggu buka, amal ibadah apa yang sempat kita buat pada waktu malam. sebab tu kita rasa macam sekejap je masa tu berlalu.

nak cerita, ramadhan tahun ni, aku tak rasa apa2 pun. sedih tahu. T.T

sebab ramadhan tahun ni, aku first time puasa penuh dekat rumah. before ni, puasa dekat asrama. puasa dekat rumah bila dah dua tiga hari sebelum raya je. so, tahun ni rasa lain macam sikit la.

kat rumah ni, macam2 aku buat. lagi2 bulan puasa ni. entah la. busy juga bulan puasa ni.

ambil lesen motor. complete kan scholarship. pergi interview. pergi shopping raya. iftar dengan kawan2. bulan2 puasa pun aku keluar dating. -.-





ok, nak tahu tak? sebenarnya aku tak tahu nak tulis apa! aku rasa aku demam sekarang. tak sihat. tak rasa bulan ramadhan. tak rasa nak raya. tak rasa nak masuk U. tak prepare apa2 untuk masuk U. now, i'm feelingless! argh!




2 comments:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

tak payah raya la kau...

.::nisa::. said...

mad: tak nak raya. :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^