follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Friday, August 31, 2012

Minggu Terakhir di Musim Cuti Panjang.

melihatkan entry naim fital, membuatkan aku juga ingin menumpang tajuk yang sama. awal2 nya aku ingin memohon merayu kepada naim, supaya membenarkan tajuknya di'copy'. tetapi yang pasti isi entrynya berbeza. *adakah ini juga bermaksud aku menciplak hak paten? :O** tolong jangan saman saya encik peguam.

minggu terakhir berada di rumah.

setelah beraya bagai nak gila minggu lepas, jadi minggu terakhir ni, macam2 benda nak kena settle. lagi2 dari hari rabu, agak busy jugak lah. keluar masuk rumah 24 jam. *ouh, melampau.**

hari rabu adalah hari yang memenatkan. hal ini demikian kerana, pagi2 buta dah keluar rumah. mula2 pergi sarapan, then ambil IC baru aku dekat JPN Klang. dah tu, pergi Klinik Kesihatan Bukit Kuda, Klang, nak ambil result medical check up. dan2 nurse tu kata kena datang petang juga sebab doktor nak check tu tak ada masa pagi. pfffttt. then terus gerak pergi Mydin Shah Alam, beli barang2 asrama. *macam budak sekolah berasrama penuh dah aku rasa.** banyak gila aku beli barang. tapi masih dalam bajet. RM100. seterus nya pergi PMKK Klang, ambil lesen P motor. dan inilah result nya.


khamis kemas2 barang. baju2. barang2 mandi. dokumen2. semua benda nak duduk asrama lah. tapi aku rasa macam nak pindah rumah. sebab tu lah tak tahu bila nak balik rumah bila dah start masuk kolej.

*********************************************************************************

ok, nak kata nak cerita sekarang, memang hectic la hidup aku nak uruskan masuk universiti ni. TAPI, ada something yang membuatkan aku tak senang hidup.

dia selalu kacau aku tidur malam, tidur pagi2. selalu kacau aku tengok tv. selalu kacau aku makan. selalu suruh reply mesej dia, kalau tak dia akan call banyak2 kali. senang cerita, memang dia suka kacau hidup aku.

tapi aku biarkan, tak marah, dan aku suka! HAHAHA. *evil laugh*

u know what, dia tahu banyak benda pasal aku, selalu cuba faham aku, suka buat aku terharu. dari dulu. tapi entah, aku sedar, tapi buat2 tak nampak. plus, korang pun mesti faham macam mana perasaan kena ignore. 

dia tahu aku macam mana, *maksud aku, dia tahu aku dah couple clash banyak kali, suka bangun lambat, ramai admire, cepat suka kat orang, tak yakin dengan apa yang aku cakap, tak hargai benda penting bagi orang lain.** fuhh.

psstt, *bisik* cuma satu je benda aku tak suka pasal dia. cemburu kuat sangat. 

well, sesuai la dengan sikap aku yang sangat 'peramah'. sighh. but now, i just hope dia jodoh aku. *please! aku dah tak sanggup nak lalui saat2 diminta putus. :'( ** 

walaupun Faiqah pernah marah tegur aku beberapa hari lepas, itu pun selepas aku bagitahu pasal benda ni. dia kata, cinta ni biasa nya bertahan 4 bulan je. selepas 4 bulan, hubungan suami isteri ni kekal sebab ada hubungan ikatan sah. kalau yang couple saja2 tu, faham2 lah. cuaks gak sebenar nye. pheeww. banyak gak la Faiqah bagi peringatan. tapi aku ni keras hati ke apa entah.

apa2 pun, semoga encik A*** F**** ni sabar dengan kerenah, kemengadaan, kegedikan, kemerajukan, ke-minta-penampar-an aku. ngeee.

*********************************************************************************

ok, perasan tak 3 hari berturut-turut ni aku update blog je? sebab aku nak melepas kan gian menaip aku sebelum masuk UM. confirm2 dah mula belajar, jangan harap nak buka blog hari2. 

that's all entry daripada tajuk copy paste aku. sekian. :)





TINGGAL SEHARI JE KAT RUMAH WOIH!!


2 comments:

Naim said...

hahah! gud luck nisaa!! :) copy je la..aku x saman kau ~ khas utk entry ni.haha

izzati said...

uit2,..
insyaallah, aku doakan die jodoh ko..hahasape org tu?tak nak share kew??
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^