follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Thursday, August 30, 2012

random II

yes,
this post is for you.
aku akui,
aku pernah happy dengan kau.
well, 
aku tak pernah hidup macam 'masa' itu.
kita keluar sama2,
makan sama2,
tengok wayang sama2,
mesej tak pernah nak berhenti.
huhu.
then,
sekelip mata benda tu berakhir.
sekelip mata.
sakit.
tapi semua tu dah berlalu.
macam yang kau kata,
semua dah jadi kenangan,
benda dah tak boleh nak ulang balik.
tak tipu lah.
aku pun asyik teringat-ingat je 'masa' kita tu.
a moment,
aku sangat2 happy.
bila dah berakhir,
sebab marah,
aku tuduh kau macam2.
padahal aku pun sama salah.
maaf.
aku harap kau maaf kan aku.
maaf kan aku.
sebab mungkin semua orang dah salah faham kat kau.
semoga kau dan aku,
tak ulang kesilapan kita dulu dekat orang lain.
have a happy life!
:)






p/s: aku masih berusaha menjadi manusia hampir sempurna. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^