follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Sunday, December 23, 2012

Tak tahu

assalamualaikum. akhirnya semester 1 di UM sudah berakhir. segala penat lelah jerih perih yang aku lalui, sakit hati, sakit jiwa, berakhir! tetapi masih dipermulaan.

finish all the lectures, tutorials for the first sem in this university is a victory. aku tak tahu la kenapa aku rasa teruk sangat. macam tak belajar. aku faham, tapi masih blur. at the end, apa yang aku belajar ni?

tak tahu kenapa rasa susah sangat. hati aku macam tak sepenuh nya dekat sini. aku tak jumpa lagi kawan2. tak jumpa arah tuju. tak tahu nak jadi apa.

aku rasa hidup kat sini macam robot. bangun pagi, mandi, pergi kelas, balik, makan, online, tidur. bila aku nak join projek, aku tak tahu nak join projek yang macam mana. aku lost.

aku cuba nak join semua program. tapi perasaan dia tak sama.

banyak lagi nak diluahkan, tapi aku tak mampu. sekian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^