follower. :)

Assalammualaikum :) Welc0me t0 my bl0g. Aku suka p0st entry mengikut apa yg terlintas kat dalam 0tak aku. And of course semua cerita pasal diri aku. Aku suka pasang background music kat bl0g aku dan selalu tukar2 ikut mo0d. WARNING ; PUBLIC DIARY.

Tuesday, June 25, 2013

No More Serious Relationship

Assalammualaikum W.B.T.
Hai uolls!!

Sihat dok? again. lama tak update. well, hidup ini terlalu busy untuk dikongsikan semua. actually, follower aku bertambah ramai, tapi aku tak tahu exactly siapa yang baca blog aku. sama ada orang randomly search word dekat google then jumpa blog aku, or orang yang bebetul followers aku. dop tahu lah saya.

tapi yang pasti, entry akutak berilmu. entry just saja suka suka cerita. dan memberitahu. ekeke.

recently, aku ada update aku berjalan satu Malaysia, *amboi*, dan salah satu daripadanya aku pergi Genting bersama orang tersayang ketika itu. dan ada la seorang sahabat aku cakap, 

"aku tengok bahagia je kau pergi Genting dengan dia."

of course lah bahagia der, pergi dengan orang yang kau sayang. serious aku dah anggap dia bakal suami aku dah. tapi bahagia tak lama. 

lepas beberapa kejadian seperti ignoring dan delete post, dan secara rationalnya aku fikir balik, aku tak pasti sekarang anggapan aku kat dia macam mana. sumpah sakit hati gila. menangis macam orang hilang suami *well, sebab aku dah anggap dia macam bakal suami aku kan* dengan nak examnya. sumpah down gila. rasa down sampai dah tak tengok kiri kanan time nak lintas jalan. lantaklah kalau ada orang nak langgar pun.

dan sampai satu point, dah relax sikitaku decided, dah tak nak ada serious relationship lagi. pheww. susah nak buat keputusan macam ni sebenarnya. tapi nak buat macam mana. dah banyak kali macam nih. kuikuikui. semua sebab aku berharapan TERlalu tinggi.

boleh tak kalau ada lelaki, datang kat aku, or aku ajak dorang keluar makan, tengok wayang, aku pergi je? tapi semua sebab kawan. boleh tak?


2 comments:

Elisa Yasmin said...

hamboii nisa.. 'aggap dia sebagai bakal suami da' ewah2. haha.. tp klu kite la kan. hmmm selepas dgn ik*** dulu kite da xnk ada serious relationship lg da dgn sape2 smpi la kite abis belajar. hidup single ni best. blh enjoy puas2 tanpa rasa sakit hati. kat uitm ni pun rmi je nak ngorat tp I tolak awal2. alasan sbb nak focus kpd carrier. so meh join group single. hehe :D

.::nisa::. said...

Haha ye la. Kalau da couple mst la fikir sampai ke kawen kaaann. nak join elle! skrg da single la ni haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

enjoy! ^.^